Airco installatie

Waarom airco installatie?

Heb je behoefte aan verkoeling op warme dagen en warmte op koude dagen? Kies dan voor een airco installatie. Wij leveren en installeren airconditioningsystemen die jouw huis of kantoor niet alleen op de juiste temperatuur houden tijdens hete dagen, maar ook warmte bieden wanneer de kou toeslaat.

Onze werkwijze

Eerste gesprek

We gaan graag het gesprek met je aan. Zo kunnen we al jouw specifieke wensen in kaart brengen. We bespreken de eigenschappen van de ruimte en of het voor particulier of zakelijk gebruik is.

Oplossing op maat

Op basis van het eerste gesprek ontwerpen we een airconditioningsysteem dat naadloos aansluit op jouw eisen. Hierbij kunnen we zowel kleine als grote ruimtes en/of meerdere vertrekken accommoderen.

Deskundige Installatie

Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie, met aandacht voor detail en minimalisatie van overlast. Zo wordt jouw dagelijkse routine zo min mogelijk verstoord.

Oplevering en garantie

Na afronding van de airco installatie ondergaat het systeem een uitgebreide eindinspectie om perfecte werking te garanderen. We verstrekken duidelijke instructies voor gebruik en onderhoud. Bij problemen door installatie bieden we garantie.

Wat houdt de dienst in?

Bij Pro Vision Install vind je een uitgebreid assortiment aan airconditioningsystemen, inclusief split-systemen, multi-split systemen en centrale airco installaties. We adviseren je graag over de meest geschikte optie, perfect afgestemd op de unieke kenmerken van je ruimte en jouw persoonlijke voorkeuren.

De kosten van een airconditioningsysteem variëren, afhankelijk van het type, de capaciteit, het merk, en de installatie complexiteit. De prijzen kunnen uiteenlopen van enkele honderden tot duizenden euro’s. Voor een gedetailleerde offerte, afgestemd op jouw situatie, kun je het beste contact met ons opnemen.

Zeker, naast installatie bieden we ook onderhouds- en servicepakketten aan om het airconditioningsysteem in optimale staat te houden. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van het systeem en zorgt voor efficiënte prestaties.

Ja, veel moderne airconditioningsystemen hebben een warmtepompfunctie, waardoor ze niet alleen kunnen koelen maar ook kunnen verwarmen. Dit maakt het een veelzijdige optie voor zowel verkoeling in de zomer als verwarming in de koudere maanden.

Onze partners

Hoe gaan wij te werk?

Ons proces start met een grondige analyse van jouw ruimte. Bij Pro Vision Install zorgen wij ervoor dat de airco op de optimale locatie wordt geplaatst, met aandacht voor zowel verkoeling als verwarming. Met precisie en toewijding zorgen we voor de installatie, met extra aandacht voor energie-efficiëntie en gebruiksgemak. Laat Pro Vision Install jouw binnenklimaat in alle seizoenen optimaliseren!

Wil jij een airco installatie?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om het perfecte airconditioningsysteem te ontwerpen dat aansluit bij jouw behoeften.

Wat vinden onze klanten

Hans en Ria uit Baarn
Hans en Ria uit Baarn
@username
Lees verder
Het begon met een goedadvies om de energiekosten te verminderen van onze cv. Vervolgens hebben zij na opdracht keurig en op tijd de werkzaamheden uitgevoerd, rekening houdend met de woonwensen en vervolgens is de na-zorg uitmuntend als oud aannemer kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen. 👍
Geert en Jeannette uit Zeewolde
Geert en Jeannette uit Zeewolde
@username
Lees verder
Vandaag is onze Elga hybride-waterpomp van Remeha geïnstalleerd. We zijn er blij mee! De klus is uitgevoerd door een oud-collega van Geert van der Straten. Pro Vision Install B.V. uit Werkhoven. Wat een techniek en veel werk. Jetten zal er ook blij mee zijn. We gaan nu avonturen hoe het met het gasverbruik gaat. Mocht iemand interesse hebben we kunnen dit bedrijf écht aanbevelen. Een dikke tien! 👍
Dirk en Jacqueline uit Geertruidenberg
Dirk en Jacqueline uit Geertruidenberg
@username
Lees verder
Wat fijn om weer eens echte vakmensen over de vloer te hebben met aandacht en zorgzaamheid voor hun werkzaamheden!
Peter spier
Peter spier
Lees verder
Onze badkamer geheel vernieuwd prachtig eindresultaat precies zoals wij hadden afgesproken. Ze werken heel precies, netjes en laten de boel keurig achter, echt vakmanschap. Super bedankt!
Franca Knijff
Franca Knijff
Lees verder
Ralf heeft verstand van zaken, werkt secuur en serieus. Wij zijn heel blij met onze nieuwe warmtepomp!
Previous
Volgende