Over ons

Wie zijn wij?

In 2022 hebben wij, Ralf Engelen en Jeffrey Bousche, onze krachten gebundeld. Beide hebben wij een heldere visie op duurzaamheid en zo zijn wij Pro Vision Install gestart. Onze ervaring als (service)monteur, projectleider en technisch directeur heeft ons gevormd tot een team dat de uitdagingen van vandaag en morgen begrijpt.

De visie van Pro Vision Install

“Stappen zetten naar de toekomst”

In een wereld die steeds groener wordt, staan wij klaar om je te begeleiden in de energietransitie. Als experts in installatie, willen we meer dan alleen maar onderdelen vervangen. Bij Pro Vision Install denken we verder, met advies dat rekening houdt met jouw isolatie, afgiftesysteem en energieverbruik. We maken stappen naar een duurzame toekomst.

Wat vinden onze klanten

Hans en Ria uit Baarn
Hans en Ria uit Baarn
@username
Lees verder
Het begon met een goedadvies om de energiekosten te verminderen van onze cv. Vervolgens hebben zij na opdracht keurig en op tijd de werkzaamheden uitgevoerd, rekening houdend met de woonwensen en vervolgens is de na-zorg uitmuntend als oud aannemer kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen. 👍
Geert en Jeannette uit Zeewolde
Geert en Jeannette uit Zeewolde
@username
Lees verder
Vandaag is onze Elga hybride-waterpomp van Remeha geïnstalleerd. We zijn er blij mee! De klus is uitgevoerd door een oud-collega van Geert van der Straten. Pro Vision Install B.V. uit Werkhoven. Wat een techniek en veel werk. Jetten zal er ook blij mee zijn. We gaan nu avonturen hoe het met het gasverbruik gaat. Mocht iemand interesse hebben we kunnen dit bedrijf écht aanbevelen. Een dikke tien! 👍
Dirk en Jacqueline uit Geertruidenberg
Dirk en Jacqueline uit Geertruidenberg
@username
Lees verder
Wat fijn om weer eens echte vakmensen over de vloer te hebben met aandacht en zorgzaamheid voor hun werkzaamheden!
Peter spier
Peter spier
Lees verder
Onze badkamer geheel vernieuwd prachtig eindresultaat precies zoals wij hadden afgesproken. Ze werken heel precies, netjes en laten de boel keurig achter, echt vakmanschap. Super bedankt!
Franca Knijff
Franca Knijff
Lees verder
Ralf heeft verstand van zaken, werkt secuur en serieus. Wij zijn heel blij met onze nieuwe warmtepomp!
Previous
Volgende